Sportweekend voor Daniel verplaatst naar 2022

12 april 2021 15:00

Al ruim een jaar leven we met elkaar in een onzekere tijd, waarin we meer dan ooit bewust zijn van het feit hoe belangrijk een goede gezondheid is.

Naar aanleiding van de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt de evenementen van de Maak Kanker Kansloos campagne te verplaatsen.

De Run4Daniel, de Tour de Rotterdam zullen daarom geen doorgang kunnen vinden op 25 en 26 juni 2021, maar worden verplaatst naar juni 2022. De 010 City Swim wordt afgelast. Hiervoor hoeven deelnemers verder geen actie te ondernemen. Wij zetten de inschrijvingen en bijbehorende donaties door naar 2022. 

De actiepagina’s en bijbehorende donaties blijven “actief op het inschrijvingsplatform en het volledige bedrag gaat mee naar 2022. We gaan er alles aan doen om in 2022 weer prachtige evenementen neer te zetten om met elkaar dat gezamenlijke doel; samen kanker kansloos te maken.

Er wordt gewerkt aan een buitenwater zwemevenement waarbij we in juni 2022 met zijn allen het water in duiken om kanker kansloos te zwemmen.

We houden jullie de komende periode op de hoogte m.b.t de nieuwe datum, mochten er nog vragen zijn, bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op via foundation@erasmusmc.nl.