Sportweekend voor Daniel verplaatst naar juni 2021

26 maart 2020 18:00

Momenteel bevindt de wereld zich in een onzekere situatie door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet en het RIVM van maandag 23 maart jl. hebben wij als Daniel den Hoed Fonds een hele lastige, maar in onze ogen de meest logische en noodzakelijke beslissing moeten nemen om de Maak Kanker Kansloos Campagne 2020 af te gelasten.

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat hierbij bovenaan.

De Run4Daniel, Tour de Rotterdam en 010 City Swim zullen daarom geen doorgang kunnen vinden op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020, maar worden verplaatst naar juni 2021. Hiervoor hoeven deelnemers verder geen actie te ondernemen. Wij zetten de inschrijvingen en bijbehorende donaties over naar 2021.

De actiepagina’s en bijbehorende donaties blijven “open” staan op het inschrijvingsplatform en het volledige bedrag gaat mee naar 2021. We maken dus een doorstart en we gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten om met z’n allen dat gezamenlijke doel; samen kanker kansloos te maken dichterbij te brengen.

We houden jullie de komende periode op de hoogte m.b.t. de nieuwe datum, mochten er in de tussentijd nog vragen zijn, houd dan onze FAQ in de gaten.

Namens alle medewerkers van de Erasmus MC Foundation-Daniel den Hoed Fonds rest ons jullie nog heel veel sterkte te wensen de komende tijd en met name de mensen die naast de onzekerheden van het coronavirus ook leven met kanker.

Zorg goed voor elkaar!